-->

18 Şubat 2015

Ne dediler, ne demek istiyorlardı

Date app'lerinde gezinirken bazen birileriyle karşılaşırsınız ve profillerine bakıp, hakkındakiler kısmına yazdıklarından o kişiyle ilgili bir fikir edinmeye çalışırsınız.
Bazılarının profillerine yazdıkları 2 cümleden ne oldukları anlaşılabilirken, bazılarının ne bok olduklarını bir türlü anlayamazsınız.  Hah işte bugün size o bakıp da hiçbir şey anlayamadığınız profil yazılarını açıklayacağım. Şimdi burnunuzu çekerek deriiiiiin bir nefes alın ve arkanıza yaslanın:

Cümle: Yerim yok, aktifim, sex ariyorum 19 cm:
Asıl demek istediği: Demek istediğini gayet açık demiş. Hâlâ anlamamış olanlar için diyorki; sikimi elime aldım geziyorum, önüme çıkana saplarım, gaybara girdim mi milleti kılıçtan geçiririm.

Cümle: Seninle her şeye varım:
Asıl demek istediği: Geçen hafta sevgilimden ayrıldım ve ayrılık acısı çekiyorum. Karşıma ilk çıkana verip acımı az da olsa dindiricem. (ama bence bu türlerden uzak durun, nerde görürseniz görmemezlikten gelin, körmüşsünüz gibi yapın. çünkü çok iğrenç ve sürekli ağlak haldedirler. kendimden biliyorum. )

Cümle: Günahı bile hakedenle yaşarım
Asıl demek istediği: "dindarım ve göt sikmek veya göt siktirmenin günah olduğunu düşünüyorum. ama allah'ı değil, kendimi dinliyor ve aramaya devam ediyorum. ayrıca günahsa günah, sanane yarrağım" demek istiyor.

Cümle: Bi de böyle deneyek
Asıl demek istediği: Her boku yedim olmadı, başka yemediğim bok kaldı mı bilmiyorum. ama kaldıysa da onu da yemeye razıyım. sıradaki gelsiiin.

Cümle:Sahte dünyada sahte insanlar ve sahte duygular....
Asıl demek istediği: Güzel söz yazmak yerine, google'da bulduğu güzel sözleri çalıp çalıp sevgililerine atan piçtir bu. fazla arabesk bir ruhu olduğu için uzak durun, yoksa sizi kumar masasında kaybeder. ayrıca şehrin en fakir mahallesinde oturur. ot, kubar, ex mex falan kullanır. cigaralığı yanından eksik olmaz. (içlerinde bazıları çok güzel oluyor. yıllar önce biriyle tanışmıştım. şurdan okuyabilirsiniz: http://hayaterkegi.blogspot.com.tr/2010/11/bu-yaznn-tamann-okuyann-butun-dilekleri.html )

Cümle: Olgun yapılı karakter lütfen
Asıl demek istediği: 32 yaşındayım ama henüz ergenlikten çıkmadım. Beni taşıyabilecek, her derdimle ilgilenebilecekleri bekliyorum. 113 kiloyum.

Cümle: Erkek erkeğe olan her şeye açığım
Asıl demek istediği: Zırıl zırıl zırıl'ım. Bu halimden dolayı kimse benimle ilgilenmiyor, dışarda arkadaşlarım bile beni gördüklerinde görmemezlikten geliyorlar. kapalı mekanlarda ise yanak yanağa öpüşmekten her tarafımız alerji oluyor. Sağlam bi sikişi özledim.

Cümle: Olgunlar lütfen
Asıl demek istediği: Baba sevgisini özledim, amca sevgisini özledim. Başımın okşanmasından zevk alıyorum. Saçlarımın karıştırılması orgazm kadar zevk verir bana. Karıştır saçlarımı karıştır.

Cümle: Yaşlılar yazmasın, küfür ederim
Asıl demek istediği: Bakım kremlerine tirilyonlar harcarım, aç kalırım kremsiz kalmam. saçlarımda tek bir tane bile beyaz yok. hepsi günlük düzenli olarak kontrol edilir, var olan beyazlar tek tek yolunur çöpe atılır, çöp poşeti bizzat kendim tarafımdan şehir çöplüğüne götürüp imha edilir. Yaşlılar block!!

Cümle:18-20 yaşında olanlar yalnız yazsın
Asıl demek istediği: Pedofiliyim ama buraya yazamıyorum. Zaten buraya üye olmak için 18 yaş şartını işaretlemek zorundasınız. Umarım aranızda 13 yaşında birileri vardır.

Cümle: sadece REEL'ler yazsın, sanalla işim yok
Asıl demek istediği: yıllardır sanal aşklar yaşıyorum ve artık elimi sikmekten, götüme bir şeyler sokmaktan bıktım.

Cümle: Kendini bilen elit kişiler sadece
Asıl demek istediği: Yurtdışına seks turizmi için çıkarım, gittiğim her yerde önce saunaları, hamamlar'ı gezer bol bol şakırım. Son olarak da param bitince, son güne kadar şehrin açık seks alanlarında turlarım. akşam da önceden aldığım ucuz uçak biletimle uçağın bagajında yurduma geri dönerim.

Cümle: Uslup önemli
Asıl demek istediği: Şu an Boğaziçi Üniversitesi'nde Osmanlı dili ve edebiyatı üzerine yüksek lisans yapıyorum. 18 tane dil biliyor ve hepsini de bülbül gibi konuşabiliyorum. Dünyaya ingilitere kraliçesi olarak gelecektim ama olmadı. başka hayatta inşallah.

Cümle: Resimsizler cevap beklemesin
Asıl demek istediği: Resim ve fotoğrafın ne olduğunu bilmiyorum. İkisi arasında fark yok bence. Zaten siz ne demek istediğimi anladınız.
(bu arada ben böylelerine genelde pikaçu veya çarizar'ın resimlerini gönderiyorum ve "nasıl çıkmışım" diye soruyorum. En fazla 5 dakika sonra blokluyorlar ama olsun :)

Cümle: Önce foto, sonra chat
Asıl demek istediği: Kim olduğunu bilmediğim biriyle her hangi bir şey konuşacak değilim. anlıyorum gizlisin ama yani şizofren olduğunu da kabullenmelisin. Neyse tanışmak istiyorsan fotoğrafını at ve arkana yaslan.

Cümle: Sadece sex, sadece seks
Asıl demek istediği: Çirkinliğimden dolayı kimse beni sikmiyor, bende kimseyi sikemiyorum. Zaten asosyalim de. Resmen kudurdum ayol.

Cümle: 33-45 yaş arası karşılıklı saygı
Asıl demek istediği: Gerçekten artık insanlardan yoruldum ve o hızlı günlerimden çok uzaklaşmak istiyorum. Zaten her gece bar'a gitmek ne kadar eğlenceli olabilirdiki. Off gençtim ve farkında değildim. ama artık farkındayım, ortamlardan elimi eteğimi çektim, evimin kadını, kocamın tokmakçısı olmak istiyorum.

Cümle: Havalı götler yandan geçsin
Asıl demek istediği: Zenginim, arabam değil arabalarım var. Bana hava atanın havasını saf altından yapılma toplu iğnemle alırım. Şimdi defol karşımdan gözüm görmesin seni pis varoş.

Cümle: Me enamore de usted
Asıl demek istediği: (bu ne diyor ben anlamadım. zaten profiline ingilizce şeyler yazan kişilere "selamınaleyküm" diye mesaj atıyorum.)

Cümle: Hıışşşştt sakin, hepimiz deliyiz rekabete gerek yok
Asıl demek istediği: Kafayı yedik farkında değiliz, ama ben farkındayım. İçinizden biriyle ölünceye kadar hunimi paylaşmak istiyorum.

Cümle: Bir tane insan evladı istiyorum
Asıl demek istediği: İbne olduğumu kabul ettiğimden bu yana karşıma çıkan hayvanlar kalbimi yalnız değil, her tarafımı kırdılar. Artık yoruldum anlıyor musunuz. Bazen ibne olmamın allah'ın bana bir ceza olarak yaşattığını bile düşünmeye başladım. Yapmayın lütfen, biz bu kadar kötü değiliz. O iğrenç anlık zevk düşkünlükleriniz yüzünden, hayal kurmaya bile üşeniyorum. Sadece gözlerine baktığımda beni sevdiğini bildiğim biriyle beraber el ele tutuşup uyumak istiyorum. Arada seks de yapabiliriz. ama hoşalndığım kişi beni sevsin diye götümü siktirmekten yoruldum. Artık dikiş bile tutmuyor...

Cümle: Arkadaş arıyorum
Asıl demek istediği: Aşka maşka inanmıyorum. Birini sikmeye veya beni sikmeye onu ikna etmek için pahalı hediye alacak biri değilim. Beleş yüklediğiniz bu app'lerde beleş seks için aranıyorum. Düzenli seks yapacağım biri yeter de artar bana.

Cümle: Aktifim alet234 cm, inanmayan bloklasın
Asıl demek istediği: Sikim küçük değil ama götüme de girecek kadar eğilmiyor. Bir kaç defa eğerek götüme sokmaya çalıştım ama kırılacak gibi olunca vazgeçtim. Eğer siki büyük biriysen bana yaz, ben de sana yazarım.

Cümle: Adam gibi adam'lar yazsın
Asıl demek istediği: Evde kimse yokken dantelli iççamaşırları giyiyorum. Eğer istersen senin için de giyerim. Kıllı taşşaklarımın kırmızı dantelli külodun köşelerinden sarktığı anı görmelisin.

Cümle: Şişli'de oturan aktif çiftiz
Asıl demek istediği:  Evet birbirimizi sikiyoruz, ama birbirimizden bıktık.  Profile "Tost yapmak için kaşar arıyoruz." diye yazacaktık ama vazgeçtik. Her neyse Şişli'deyiz, şişlerimiz dik seni bekliyoruz.

Cümle: I wish you
Asıl demek istediği: ( bu ne demek ya. neyse iyisimi ben ingilizce öğreneyim.)

Cümle: Az laf, çok iş dostum
Asıl demek istediği: Konuşmayı bilmiyorum, sohbet nedir, nasıl yapılır hiçbir fikrim yok. Zaten konuşmayı sadece ihtiyaçlarımı karşılamak için öğrendim. Bunun dışında konuşmak gevezelik bence. Ayrıca hiphop ve rb müzik severim yo yo yo cıs yo yo

Cümle: p'yim
Asıl demek istediği: A arıyorum. Laga luga yapma, fişi prize takmaya hazır ol. İşim gücüm var.

Cümle: hi with photo plz
Asıl demek istediği: (şu ingilizceler için sizlerden açıklama bekliyorum. ne demek istiyo bu gavurlar)

Cümle: Delik arayanlar bye
Asıl demek istediği: Benim bir kalbim var, ama o kalbe bir ok sapanacaksa delik aramak için yola çıkmış birinin oku olmayacak. ben aşk adamıyım, aşk için yaşarım. zaten diğer şeyler boş. ayrıca içimde büyümeyecek bir çocuk var.

Cümle: Olgun aktifim
Asıl demek istediği: 168 boy ve 95 kiloyum. Yaşım 66. Hangi duvarı deleceğimi gösterin, matkabı geçireyim. Yada yuvarlanıp gideyim.

Cümle: xxxx foto isteme
Asıl demek istediği: sikim eğri büğrü, götüm fazlasıyla kıllı. Koltuk altı kıllarımı en son ergenliğe bastığımda kestim. Ayrıca 3 tane meme ucum var. Biri 0,5

Cümle: Sexx sohpet eylence
Asıl demek istediği: Bu ortamlara yeni girdim. İlkokul terkim. Şu an bir tekstil atölyesinde ortacı olarak çalışıyorum. Akşam 19:00'da işten çıkıyorum. Skyp var, resim yok.

Cümle: Sadece pasifler
Asıl demek istediği: Neden kimse bana vermiyor, vericem diyenler neden beni sarhoş edip sikmeye çalışıyor. Sikilmeyi değil, sikmeyi seviyorum.

Cümle: Sakal ve bıyıksızlar yazsın
Asıl demek istediği: Kadınlarla anlaşamıyorum, hepsi 2 dakika sonra yanımdan ışık hızıyla uzaklaşıyorlar. Bana verecek kadın bulamadığım için, kadın gibi erkeklerle ilgileniyorum. Hem zaten erkekler hamile kalmıyor. Geçimsiz huysuz ve art niyetli biriyim. Biraz pezevenk gibi bir bakışım var.

Cümle: Doğru düzgün biri yok mu
Asıl demek istediği: Elimde metre ile geziyorum ama hiç düzgün kimse çıkmadı karşıma. Kafayı düzgünlükle bozdum. Ne olur artık biri çıksın karşıma. Hayır ben obsesif değilim, doktorlar yanılıyor.

Cümle: Gizli pasif şişli
Asıl demek istediği: Bi şirkette muhasebeciyim, çevrem beni hard hetero sanıyor ama içimdeki kedi yavrusundan haberleri yok. Bodrum veya çatı katlarında buluşmaktan sıkılmam, benim için önemli olan ikimizin beraberliği. Öptüm baaaaay

Cümle: P'ler yazmasın
Asıl demek istediği: Çünkü ben de pasif'im ve profilime "pasif'im sikilmekten hoşlanıyorum" yazmaya utanıyorum. Hayır hayır bunun kabullenmekle alakası yok. Ben kendimi kabullendim ama toplum beni kabullenmiyor. Ayrıca sadece aktifler yazsın. Lütfen sert duruşum sizi yanıltmasın, pasifler yazmasın. Sadece aktifler yazsın.

Cümle: $$$$$$
Asıl demek istediği: Para karşılığı seks yapıyorum ve bu sizi ilgilendirmez.

1 yorum:

  1. İ wish you:Dilerim sensindir
    Hi with photo please:Fotonlar beraber selam ver :D :D bunu yazan İngiliz kezbani olmalı :D

    YanıtlaSil

düşüncelerini kendine saklama, benimle de paylaş.