-->

24 Aralık 2014

Cahil Chaplin

Cahil cühela bir adam olduğumu hep biliyordum ve zaten bu konuda saklayacak bir şeyim yok.
Aslında sadece cahil değilim, cahilliğim kadar kalın kafalıyım da ve ayrıca kalın kafalılığımdan bağımsız olarak; aklım da bir şeye kolay kolay yatamıyor.
Bir tek yattığı şey aşna fişne olayları.
Tabii keşke bu konuda doğru dürüst çalışsa. Ama ne yazıkki bunda da doğru düzgün çalışmıyor.
Zaten çalışsa bile erken boşalma sorunum olduğu için pek bir boka yarayacak değil.

İşte bu yüzden ne yazıkki şu götünekoduğumun hayatında bir bok değilim ve olamadım da.
Zaten benim gibi salaklar şu sikindirik yaşamda bir bok olamazlarda.
Ama buna rağmen yeni tanıştığım ikili ilişkilerimde kendimi insanlara satarken; sanki çok akıllı, görgülü-bilgili ve dehşetengiz derecede zeki ve entelektüel olduğum imajını vermeden edemiyorum. Çünkü eğer bunu yapmazsam ertesi ay faturalar götümde patlar.

Bu durumdan çoğunlukla şikayet ettiğim olsa da, aslında benden istedikleri karşılığında ücret ödedikleri için çok kafaya takmıyorum. Sonuçta tüm bu yaşadığım saçmalıklara bir iş anlaşması olarak bakıyorum ve ücretini aldığım sürece onların beni görmek istedikleri gibi davranmaya devam ediyorum. Ama dediğim gibi; ne yazıkki her zaman için bi bok olmadığımın ve olamayacağımın farkında olduğum için, yaşarken çok kasmadım, kasmıyorum da. Doğru olanın ne olduğuna inanıyorsam öyle yaptım ve doğrularımdan tüm yalnız kalmalarıma rağmen hiçbir zaman vazgeçmedim, vazgeçmeyeceğim de. Çünkü tüm kalabalıkların gelip geçici olduğunu hep biliyorum.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

düşüncelerini kendine saklama, benimle de paylaş.