-->

29 Temmuz 2013

aşk var, ama sana yok amk

Bir zamanlar ölüp bittiğin adamın şimdi gözüne koca bir hiç olarak görünmesi nasıldır bilir misin? Oysa bu adam değilmiydi 1.5 yıl boyunca peşinde aç bi köpek gibi nefes nefese koşturduğum, en güzel rüyalarıma giren ve sabahları uyandığımda yüzümde kocaman aptal bir gülümse oluşturan.

Sırf sevdiğin için, seni sevmi'yor oluşunu bile kabullendiğin ve belki sever diye sırf o istiyor diye büyük bi zevkle uzun süre onu sikmeye devam ettiğin adam bu değil miydi?
Sen onun peşinde koşturduğun süre boyunca, o da gidip kendini başkalarına siktirmesine rağmen göz yumduğun adam bu değil miydi ve göz yummanın tek nedeni de "belki o da beni sever, sonra beraber yaşlanırız, sikişecek mecalimiz kalmayınca bastonlarımızı tokuştururuz" diye düşündüğün adam bu değil miydi?

Belki'lere bel bağlayıp, 1,5 sene boyunca düzelecek diye kendi kendine düşünüp, sonrasında kendine aşıladığın umutların aslında bi boka yaramadığına her şahit olduğunda, alakasız yerlerden sürekli kavga ettiğim, sürekli kıskançlık krizlerine girdiğim adam. Sahi bu o  muydu? Lütfen biri söylesin gerçekten bu o muydu? Oysa hiç benzemiyor. Sanki ben 1.5 yıl boyunca başkasının peşinden koşmuştum ve şu an karşımda duran kişi onun başarısız olmuş basit bir taklidi gibiydi.

Hayır hayır bu o olamazdı. Peşinden koştuğum, gördüğüm an olduğum yerde defalarca ölüp bittiğim, kendimi yerde yere vurduğum, bana ilgi göstermek yerine yanımdaki adamların götünü benim yanımda yalamasına rağmen sırf sevdiğim için görmezlikten gelmeyi seçtiğim adam bu olamazdı. Kesinlikle bu olamaz. Yani bu o olsaydı; değil 1.5 yıl, 1.5 gün bile peşinden koşturmazdım.

Yok canım bu o değildi. sırf bana zaman ayırmadı diye gidip gizli gizli ağladığım adam bu olamazdı, sırf onunla 5 dakika geçiricez diye akşamı zor edip, işten büyük bi sevinçle çıkarken götüme tekme vura vura ona doğru koşturduğum adam bu değildi ve asla da olamazdı.

Kesinlikle bu o değil; çünkü benim sırf eve beraber dönelim diye 3 araba değiştirip, onun geçeceği durağa geldiğim ve durakta bazen saatlerce öylesine aptal aptal beklediğim adam bu değildi. Ben bu adamı sevmiş olamazdım.

Bu adamın bana ettiklerinden dolayı onu eleştiren arkadaşlarıma "kesin sesinizi oruspuçocukları!! ön yargılarınızı da alıp götünüze sokun" demiş olamazdım. Uğruna; bana "bu adamdan sana bi bok olmaz" diyen arkadaşlarımla görüşmeyi kestiğim adam bu olamazdı. Hayır canım kesinlikle bu o değildi.

Peki öyleyse bu karşımda duran ammınoğlu? Kimdi bu piç. 1.5 yıl boyunca peşinden koştuğum anası sikik orospuçocuğu bu değildiyse, kimdi? söyle bana amınakoduğumun evladı söyle!

Bu o olamaz. Çünkü bu o olsaydı, kalbim öyle bir hızlı çarpardıki kalp kerizi geçiriyorum sanırdım, nefesim kesilirdi, elim ayağım götüme girerdi, gözlerim onu daha iyi görmez için fal taşı gibi iyice açılırdı. Kesinlikle bu o değildi. Eğer bu o olsaydı, ayaklarım beni çoktaaaan onun yanına götürmüş olurdu. ağzım kulaklarıma yetişmiş, gözlerim fıldır fıldır dönüyor oılurdu. Kesinlikle bu o değildi.

Bu o değildi diyorum ama aslında oydu. Sadece daha önce ona aşıkken; gözlerim gözlerinden başka hiçbir yerine bakmadığı için hiçbir bedensel kusurunu görmemiştim. ellerim de bir körün yanlışlıkla dokunuyormuşcasına dokunup dokunup geri kaçırdığı eller gibi hareket etmişti onca zaman. Oysa aynı kişiydi. Aynı bedensel kusurları ve aynı boş bakışlarıyla öylece orda durmuş, yanındaki turiste yavşıyordu. Turist ise onu siklemiyor, etraftaki çıtırları kesiyordu. Benim Öküz Herif ise, turistin yanında; sanki ciğercinin önünde açlıktan ölecek olan kedi gibi davranıyordu. 
Onun bu haline acıdım. Üzüldüm. İçim parçalandı.
Hayır sevdiğim için falan değil, belki de değerimi bilmediği için üzüldüm ona. Çünkü onun düzelmesini o kadar çok bekledim ki anlatamam. Ben o düzelecek diye beklerken, o da boş durmadı tabii. Çünkü o da bana sürekli "düzeleceğim" sinyallerini verdi, ama taze et bulduğu ilk anda da beni bırakıp farklı bir yöne gitti. Sonlara doğru düzelmişti, ya da ben düzeldiğini düşünmeye başlamıştım ama artık düzeldiğinde sikimde bile değildi. Çünkü artık ona karşı hiçbir şey hissetmiyordum. Yani benim için basit bi orospuçocuğu olup çıkmıştı bile..

Şimdi dönüp kendime bakıyorum da; ona ayırdığım zamanı başka şeye ayırsam şimdiye çoktan kendi alanımda büyük bi bok olmuştum bile. ama allah belamı vermişki; ben hep onun düzeleceğine inandım, o ise düzelmedi. İşte bu akşam da yine bir turistin birine, onu götürüp sikmesi için şaklabanlıklar yapıyordu ve olurda turisti bu şaklabanlıklarıyla ikna ederse, en fazla 10 dakika sikilecekti. Tabii sonrasında ise herkes yoluna gidecek ve kimse kimsenin umrunda olmayacak ve herkes yine sağa sola "sizin gezegende aşk var mı aşk?" yazacak.

20 yorum:

  1. aşk ı şu sürekli update edilen işletim sistemlerinin ihtiyaç duyduğu iletişim ağına benzetiyorum aslında bazen. çünkü o-aşk- varken gözlük camlarımızda hep eklentili görüyoruz muhattabımızı. hep bi mükemmel, hep bi el deymemiş, hep bi ilahi.

    ne zaman ana makine ile iletişim kopsa karşımızda koca ir balık kılçığı kalıyor.

    YanıtlaSil
  2. hayat erkeği bu sefer sence de cinsiyetçi küfürlerin dozu artmadı mı !!! sanıyorum bir kez daha bu konuda bir konuşmamız olmuştu ama bu kadar dozun yükseldiğini hiç hatırlamıyorum. kızgınlıkların hüzünlerin sevinçlerin öfkenin anlatımı bu tarz cinsiyetçi kadını ve kimliğini aşağılayan küfürler mi olmalı?

    YanıtlaSil
  3. @özge haklısın daha öncede bunu konuşmuştuk. Ama bunları ben küfürden çok bir kızgınlık cümleleri olarak kullanıyorum. Ağzına tüküreyim, kolun altında kalsın gibi. Ama o an öyle yazıp geçmişim. Yoksa son zamanlarda özellikle dikkat etmiyor değilim.

    YanıtlaSil
  4. herkes ayni bokun lacivertini yasiyor....

    YanıtlaSil
  5. Hayat erkeğinin daha önceki yazılarında küçükken '' feminen davranışlara sahip'' biri olduğunu ve bu yüzden ağabeyisinden dayak yemesine şaşırmıştım. Yazılarını okuyunca hetero bi adam bizle dalga geçiyormuş gibi bi izlenim veriyor. Hayat erkeğinin e-femine bi gey olduğunu düşünüyorum; ettiği küfürler ile ne yapmaya çalışıyorsun? Kendimizi kabul edelim lütfen!Küfür etme!

    YanıtlaSil
  6. İnsan siıkılınca hatta sinirlenince ne dediğine bakmadan canının acısını ortaya serercesine konuşur.. küfürler aslında canının ne kadar yandığının bileşkesi..

    YanıtlaSil
  7. herkes takmış küfür diye, ama ben Hayat Erkeği'nin yazılarını küfürsüz okuyunca duygularını tam anlayamıyorum. hatta bunları okurken küfür olarak da okumuyorum. zaten yazarken insan kızgınlığını daha farklı nasıl yazabilirki?
    bence gayet güzel bir yazı olmuş. içini dökmüşsün. ellerine sağlık canım. (selçuk)

    YanıtlaSil
  8. iki üç yorum önce elveda deyip hissetmediğini söyleyip bırakan sensin sonra öküzün yanında birini görünce anasına bile küfürler ediyorsun sorun sende bence çocukluğunda feminen hareketlerinden dolayı başına birşeyler geldiği ve psikolojinin bozuk olduğu konusunda diğer yorumlara katılıyorum.Böyle insanların annelerine bu tarzda küfürler etmek insanı hayat erkeğinin sorunu ne diye ciddi şekilde düşündürtüyor.bitti dedigin birine hala niye öfke duyuyorsun bence öküz herife hala aşıksin ve bu pişmanlığını belden aşağı gariz küfürlerle kapatmaya çalışıyorsun.

    YanıtlaSil
  9. seni uzun zamandır takip ediyorum ve bu yüzden şunu rahatlıkla söyleyebilirim; hayatına girenlere çok fazla değer veriyorsun, karşılığını alamayınca da işte böyle sinirli olup çıkıyorsun.

    bence öküz'e de sırf sana değer vermediğine inandığın için kızıp küfrediyorsun. bunda haklı olabilirsin. ama lütfen aş artık bu adamı, bu adam sana göre değildi. en başından beri herkes bu adamın sana göre olmadığını hep söyleyip durduk. sense kimseyi dinlemedin ve işte şimdi bizim söylediklerimize geldin. o yüzden aş bu adamı. bi daha ne yaz, ne çiz. siktir et gitsin (gülden)

    YanıtlaSil
  10. @adsız efemine olmam veya olmama ne alaka lan? efemine olunca küfürsüz mü olunuyor veya efemine olmayınca sürekli küfür eden biri mi oluyorsun? Pardon ama, sırf bu düşüncenden dolayı senin beynini sikeyim. siktir git gerizekâlı. Ayrıca "sizinle dalga geçmek" konusunu nerden çıkardın? nasıl öyle bir sonuca vardın hayret.

    @mavibalon anlaşılmış olmak kadar insanı mutlu eden bir şey yok :) çok öptüm.

    @adsızselçuk teşekkürler canım :)

    @adsız adamın anasına küfür etmiyorum. sadece o an yazıyla öfkemi, kızgınlığımı ifade ediyorum o kadar. Ayrıca her küfür eden sorunludur sonucuna gideceksek ohhoooooo

    @adsızgülden hep haketmeyenlere değer veriyorum. keşke vermesem...
    bu adamı aştım artık ya, cidden sikimde bile değil.
    hatta geçen gördüğümde alıcı gözle bi daha bakıyım dedim ama midem bulandı. adam da tip yok, vucüt yok, kaşı gözü bile güzel değil,içi desek pislik kaynıyor, ama ben yine de düzelir umuduyla takılmıştım. düzelmedi bıraktım. onca süre de, boşuna takılmışım. bunu çok iyi anladım. bi daha mı tövbe.

    bi daha sevgilim olursa sizin yorumlarınıza göre devam etme veya etmeme kararı alcam :pp

    YanıtlaSil

  11. feminenlik vurgusu yapan arkadaşlar hayat erkeği'nin bu küfürlerle "erkekliğini" ispat etmeye çalıştığını mı düşünüyor??

    onlar küfrün manasını çözmüşler aslında. küfrün erkeklik ve dolayısıyla penis güç dengesinin devamı için üretilmiş ve eril sistemin devam ettiricisi olduğunun farkındalar. ama bunu eleştireceklerine ki eleştiri varsa açıklasınlar ben göremedim hayat erkeği'ni kendinibu vasıtalarla ispatlamaya çalışmakla suçluyorlar, kendin ol diyorlar.

    feminenlikle ilgili bazı düşüncelerim var "transseksüelite" hariç, eşcinsellik ve feminenlik üzerine kimi fikirlerim mevcut belki daha sonra tartışırız. sadece şimdilik şunu söyleyeyim "öğretilmiş" erkeklik ve kadınlık dinamikleri baskıcı ve davranışlar doğumla inşa edilmiyor...

    ***


    hayat erkeği'nin acı duyduğunu ve bu yüzden küfür ettiğini tekrarlamaya gerek yok. zaten öyle acı çekiyor ve bunu bu tarz küfürlerle dile getiriyor. ağız alışkanlığı mı ? belki. ben ondan sadece cinsiyet eşitsizliğini ve penis güç dengesi üzerine düşünmesini istiyorum.ona karışma hakkım elbette yok. ama sitem etme hakkım baki...

    bu arada ama bu dil ona yakışıyor demek böyle yazılarını daha iyi anlıyorum demek bence yapıcı bir yaklaşım değil.

    YanıtlaSil
  12. küfür iyidir, candır. küfürsüz bir hayat düşünemiyorum. ellemeyin hayaterkeğini, onun kadar şeffaf olabilseydiniz keşke.

    YanıtlaSil
  13. Öncelikle şunu belirtme gereği duydum: erkekliğimi ispat etmeye falan çalışmıyorum. çöyle bir iddiamda yok. neysem o'yum ve burda da onu ifade ediyorum.

    evet size göre küfürlerim ağır olabilir. size göre ağır ise, bu benim yanlış yapıyor olduğumu göstermez, çünkü ben bu yazıyı yazarak kendimce doğrusunu yapmışım, yapıyorum ve yapacağım da. doğru bulduğum ne ise öyle yaşıyorum. kusura bakmayın.

    ama tabiki doğrusunu yaparken de amacım kimseyi üzmek, kırmak, cinsiyetine saldırmak falan değil, sadece bazen (daha çok bilinç altım benim haksızlığa uğradığımı düşündüğü zamanlarda)duygularımı yazınsal anlamda şiddetli dışa vuruyorum o kadar. lütfen altında başka bi sik aramayın.

    öte yandan bunları yazıyor olduğum içinde kendimi mal gibi hissediyorum. çünkü sokakta bile kimseye açıklama yapmadan yaşarken, burda sikindirik bi yazı için size açıklama gereği duymak tam bir dengesizlik, tam bir anlamsızlık ve bilumum saçma sapan şeyler gibi duruyor..

    öff her neyse. yoruldum. benim dilim budur. rahatsız olan varsa, neden rahatsız olduğuna baksın. kendi rahatsızlığını gidermek için beni kendi ameliyat masasına yatırmaya kalkışmasın. çünkü dediğim gibi; yazarken kimseye hakaret etmeyi hedefleyerek yazmıyorum. bunu bilin yeter.
    ayrıca: bi daha bu blogda küfür v.s gibi konular hakkında açıklama, cevap verme durumlarına girmeyeceğim. konu hakkında yaptığım son açıklama da budur. arz ederim.

    YanıtlaSil
  14. ahahah küfrü savundun ya başka bişi demem artık. Hatanı kabul etseydin ve ilk mesajındaki gibi dlkkat ediyorum deseydin olmaz mıydı. Yazılan bir iki yorumdan gaza geldin. Ki sana bu eleştriyi yapanlar diğerleri kadar seni sevyolardı. blog insanların okuması için bi de elbette açıklama yapacaksın bu nasıl mantık anlamadım.

    YanıtlaSil
  15. yazdıklarımı küfür olarak görmediğim için, hata olarak da görmüyorum. insalar eleştirebilirler tabiki, ama bende duygularımı kendi istediğim gibi yazma hakkına sahibim. eleştiriler sansürê gidiyorsa durup düşünmek lazım. kuramadığın mantığı bu okumaktak olduğun cümleden önceki cümleyi tekrar okuyarak kur.

    YanıtlaSil
  16. psikolojide küfür etme kendi yetersizliğini kapatmada kullanılan bir figür diye aciklanir senin cinsiyetçi aileye yaptigin küfürler niye böyle sorun oldu sence yoksa ilk defa küfürün değil burda öksüzle aranizdakine anasini karıştırmanın hiçbir kabul edilir yani yok bu tutarsız tavırlarını hala savunman kendini bendede senin feminen oldugun ve terkettiğin birine yanında birini gördün diye böyle küfürler etmen bende kandırıyoruz arkadaşlar fikrini oluşturdu eğer dogruysa bunlar suç sende kusura bakma öküzün yeni ilişkisi olmayacak mi her gordugunde böyle küfürler mi etcen bırakan sendin unutma derim

    YanıtlaSil
  17. Eski bir kaç yazını şimdi tekrar okuyunca Öküz'e olan kızgınlığını daha iyi anladım. Adam gerçekten öküz'müş. Senin yanında diğer insanlara ilgi göstermesine rağmen, aynı yatakta olmanıza rağmen hâlâ başkalarıyla yazışmaya devam etmesine rağmen ve üstelik güya siz beraberken o gidip sürekli birileriyle yatmasına ve bu arayışlarına hiç son vermemesine rağmen, sen yine de onunla inadına inadına devam etmişsin. Bunun nedeni belki de, bir yazında dediğin gibi "onun doğru kişi olduğuna inanman"dandı.

    Oysa şimdi dönüp adamın "doğru kişi" olmadığını kabullenince kendine kızdın ve kızgınlığından dolayı da adama küfürler ederek rahatlamaya çalışıyorsun. Ama unutma; Öküz'e istediğin kadar küfür et, o seni zaten sevmemiş ve sen, onun seni seveceğini umarak peşinden koşup durmuşsun. Bu yüzden haksızsın. Oysa o kadar temiz, o kadar güzel bir ruha sahipsinki...
    Çok üzüldüm senin adına. Keşke ona bu kadar değer vermeseydin.

    Ne yazıkki bu benim de başıma geldi. Değer verdim, doğru adam bu dedim, peşinden 2 yıl koştum. Ama olmadı. Sonra bi gün onun doğru kişi olmadığını kabullenince, onu geride bıraktım ve bir kaç ay sonra da şimdiki ilişkim başladı. Bir kaç yıldır devam ediyor. Çok mutluyuz. Sen de Öküz'ü bıraktın ve inan seninde karşına; en az senin değer verdiğin kadar sana değer veren biri çıkacak, seni senden bile çok sevecek biri çıkacak. Sadece bu içi kötülük dolu insanı geride bırak. Hak etmemiş seni. Sen daha güzel insanları hak ediyorsun.
    Bir de kabullenmemiz lazımki, bazı insanlar için aşk veya sevgi denilen kavramlar gerçekten yoktur. Onlar için sexden daha değerli hiçbir şey yoktur. O yüzden üzülme, kendini de durduk yere üzme böyle. Hazır ondan ayrılmışken artık Öküz hakkında yazma.
    İnan samimiyetine yürekten, kalpten inanıyorum. Adam seni hak etmiyor, hiç hak etmemiş ve sen bile bazen bunun farkına varmış olmana rağmen yine de devam etmişsin. Zaten elinden gelenin en iyisini yapmışın, hiç numara yapmadan gayet ne hissettiysen hepsini bir bir yazmışsın da. Şu an bu küfürlerinde samimi geliyor. ama dedim ya boşver gitsin.
    Çok uzattım özür dilerim. son diyeceğim şu ki; adam seni hak etmemiş, zaten seni hak edecek biri de değil. o yüzden "Allahından bulsun" de, geç. (özgür)

    YanıtlaSil
  18. cinsiyet eşitsizliği hayat erkeği'nin küfürlü içerik yazmamasıyla son bulmayacak. tüm yük hayat erkeği'nin sırtında değil elbette.

    benim rahatsızlığım, ameliyat masasına kendimi koyuyorum, bu dildeki cinsiyetçi söylem ve eril tahakküm üzerineydi. hala ısrarla bu dilin eşitsizliği körüklediğine inanıyorum. ben tüm bunları yazarken sadece bir pencere açmak istedim. küçük de olsa bir acaba...

    kadın diyorum ama bu dil eşcinselleri de etkiliyor. heteronormatif yapı bu dille eşcinsel bireyleri de baskılıyor. uzatmayacağım...

    hayat erkeği'nin kendi blog'udur. istediği şekilde yazar; ama bu eleştirileri de sansür olarak nitelendirmesin. bir örnek vermek istiyorum. örneğin tüm x şehri kadınları fahişedir demek nefret söylemi midir ? ifade özgürlüğü müdür? işte hayat erkeğinin sansür nitelendirmesine de böyle bakıyorum.

    YanıtlaSil
  19. ya bir de bu nefret söylemi - aman küfretme - erilbilmemne çıkardınız. herife "hayvan""öküz" diyorsun, "türcülük" yapma diyorlar. ya koparın bu zincirlerinizi hacılar, küfredin bağırın istediğiniz gibi davranın. bir de hayaterkeği'ni rahat bırakın. hayalkırıklığı yaşayan bir adam "amk" diyor, siz ona "ama amk deme çok cinconfon" diyorsunuz. allah allaaaah!

    YanıtlaSil
  20. "Sikmek" fiilini Amerikan filmlerinde kadın oyuncunun fuck kelimesini kullandığı şekliyle kullanmışsınız ama olmamış. Yakışmamış. Türkçe de sikmek sadece erkeğe ait aktif bir eylemdir. Kadın ancak sikişir, sikemez. Affınıza sığınarak hatırlatırım. Ama du bi dakka, yoksa burada HOMO-seksüel bir ilişki mi konuşuluyor? Ooops, ben kaçıyorum, galiba yanlış yerdeyim....

    YanıtlaSil

düşüncelerini kendine saklama, benimle de paylaş.