-->

03 Kasım 2011

Merhaba george puşt, merhaba alien, merhaba sikimsonik dünya, merhaba haydar abi

Bu aralar blogu açıp bi şeyler yazıp yazıp duruyorum ve sonra dönüp kendim okyunca da beğenmeyip hemen sayfayı kapatıyorum. Böyle böyle yüzlerce yazı birikti ve hepsi kıllı götümden bile daha iğrenç yazılar.
Hayır zaten ben beğensem yayınlıycam da, ben beğenmiyorumki yayınlıyım. Gerçi beğenilmeyecek bir şeyde yok, sonuçta evrenin sırlarını açıklayan şeyler yazmıyorum ki. Hayır neden böyle kastığımı bende bilmiyorum. Dersin sanki diplomatik yazışmaları açıklıycamda o yüzden elim titreye titreye mouse kullanıyorum. Oysa hiç yani. sikimi şuraya soktum, şu adamı öptüm, orda biri bana laf attı, ben diğerinin saçını çektim, beriki geldi bana yılıştı, ben onu beğenmeyip diğerine yılıştım tarzı yazılar yazıyorum. Neden bu kadar havalara girip de kendi yazdıklarımı beğenmediğimi anlamıyorum.
Neyse cancağızlarım, hayatı sadece kendizi nasıl iyi hissediyorsanız öyle yaşayın. Benden şimdilik bu kadar. Bir sonraki sikiş hikayeme kadar, kendinize iyi bakın, sevmediğiniz adamlardan uzak durun. Yiyemeyeceğiniz yarrağın altına yatmayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

düşüncelerini kendine saklama, benimle de paylaş.