-->

24 Haziran 2011

Özet: Bir ilişkide seven yalnız sen isen; her şeye razı olup sesini çıkarmayacaksın

Bu bir yazı değil, blogun daimi takipçilerinden; dünyalar tatlısı @aslısın'ın  şu yazıya yaptığı yoruma verdiğim cevaba bir kaç cümle daha eklediğim karalamalardır. Ama cevabın sadece "yorum penceresi"nde olması, gözlerden birazcık uzak kaldığı gibime gelince bende buraya almaya karar verdim. Konular üzerindeki bakış açım aşağıdaki gibidir:

Günümüz modern ve namodern insanlarının kabul ettiğinin veya etmediğinin tersine ben, cinselliğin sadece karşıt bedenlere bağlı olmasını ve böylece insanların kendi cinsinden biriyle beraber olmasını ve bunların sonucunda da; bilim denilen hata ve yanılma payları yüksek profesyonel sallamasyon sisteminin onlara koyduğu "homosexüel" ismini veya herhangi bir isimle adlandırılmasını doğru bulmuyor, doğru bulmadığım içinde; yıllardır açıklanan, bu ve benzeri bilimsel safsatalara körü körüne inanmıyor, bilimin söylediklerini ve bilim adı altında yapılan her hangi bi açıklamalayı doğru bulmuyor, hatta tam tersine inanılmaz derecede saçma sapan buluyor ve insanların da, kendi akli düşüncelerini bi kenara bırakıp bilim denilen bu safsataya körü körüne inanmasını yanlış buluyorum.

Benim için, bilimin günümüz saçma sapan dinlerinden tek farkı; bir allahlarının olmaması ve sisteme başarılı bir şekilde ayak uydurup, sonrasında ellerine geçen diplomalarla istediklerini söyleyebilme haklarını elde etmeleridir.

Öte yandan sistemin sunduğu her şeyi direkt kabul eden gerizekalı, sana diyorum; biraz düşün ammına koyım. Aklını peynir ekmekle mi yedin, ne yaptın o bir kaç gram ağırlığındaki beynin içindeki o kocaman dünyalara? Sisteme uyup dünyalarını çöpe mi attın? Hepsinin kıyametini mi koparttın. Gerizekalı herif kendine gel, çünkü cevap içinde bi yerlerde. Kimsenin sana yolu göstermesine gerek yok.!!..

Şu düşüncemi yenilemekte fayda var bence;
Bu adlandırılmaları bilimsel olarak tespit edilip, teşhis konulmuş olsalar bile doğru bulmuyorum. Çünkü bilim yıllar sonra çıkıp, hiç bir şey olmamış gibi yanıldığını rahatlıkla söyleyebiliyor ve hiç kimse de "ulan şerefsizin dölleri daha bi kaç yıl önceye kadar bu konuda şu şudur, bu budur, o öyle değil, böyledir diyordunuz" diyemiyor. Buna; eşcinselliği daha önce hastalık olarak kabul etmesi, ama son yıllarda hastalıktan çıkarması örnek gösterilebilir. Oysa hepimizin bildiği gibi, insanlar hasta değillerdi, bilim denilen safsata onları hasta olarak kabul ediyordu.

Bundan dolayı, sadece erkekden hoşlanan erkeklerin değil, aksine erkeklerden nefret eden erkeklerin bile erkeklerle yatmayı tercih etmesini, sadece sıradan bir cinsel ihtiyaçtan kaynaklandığını düşünüyorum. (Tıpkı köy yerinde elini sikmekten bıkıp; eşşek, at, kedi, köpek ve hatta horoz sikenlerin çoğunlukta olabildiği gibi.)

Biraz daha basitleştirmek gerekirse;
Yani sikin kalktığı zaman, ya da götün kaşındığı an karşında cinsiyeti önemsiz herhangi biriyle yatar kalkarsın ve bu senin cinsel tercihini veya hayata karşı olan cinsel bakış açını değiştirmez. Bana göre sadece yatıp kalkmışsındır ve bunun adı sexdir. Sex ise, insanların hava gibi, su gibi sıradan ihtiyaçlarından sadece biridir.
Sexi bu derece basit gören biri olduğum için, sexin ve sex yapılan kişilerin tercihlerinin, ellerinde diploma olan kişilerin onların cinsel yaşamları hakkında söz söyleme hakkına sahip olması, onları adlandırması bana saçmalıktan ibaret geliyor.

Ha şunu da söylemek isterimki; eğer karşılıklı olarak birbirini seven 2 kişi yatıyorsa buna aşk derim, taraflar birbirlerinden hoşlanmıyor ama yinede yatıyorlarsa buna basitçe sex der geçerim.

Diğer anlamda ise;
Sen sırf onu sevdiğinden dolayı "belki onu memnun edersem beni sever v.s" diye düşünerek, dudakların uyuşuncaya kadar çektiğin saxolara kendince anlamlar yükle, o saxo sadece senin için kocaman anlamlar taşıyor. Karşındaki için ise olay daha net ve daha basit.
Yani kısaca; seni sikip kenara atıyor.

Biraz daha açık konuşmak gerekirse; sen istediğin kadar "seviyordum" de, sanırım o an farkeden tek şey şuki "seviyorsan sikilmeye razı olacaksın."
Sevmiyorsan da, sexden sonra gülüp geçeceksin.

3 yorum:

  1. Ben sana katılıyorum ya, o gece düşündüm, taşındım ve şu yazdıklarınla beraber iyice oturdu kafama.
    Ayrıca dünyalar tatlısı sensin:P

    YanıtlaSil
  2. Güzel yazmışsın. Gerçekten de seven en çok sensen, sikiş tek taraflı gibi oluyor..sen sevişiyorsan o sadece sikişiyor.

    YanıtlaSil

düşüncelerini kendine saklama, benimle de paylaş.