-->

10 Aralık 2010

Ahanda yağmur yağdı, ahanda şimşek çaktı, ahanda rüzgar esti, ahanda altıma sıçtım

Dün gece bi yağmur, bi yağmur vardıki sormayın. Yağan o korkunç, o haşin, o gaddar yağmur yüzünden, tüm gece osuruğumla zar zor ısıttığım yatağımda, malak gibi gözlerimi dünyaya açıp etrafa bakınırken saat sabahın 5iydi. Hatta bi ara yağmurun şiddeti ve rüzgarın kendisi elele verip "çiwww çiiiw" diye dışardan duvarlarımı döverken, bide şimşek efendi onlara tam destek vermez mi? höh  ödüm bokuma karıştı yeminlen, hatta korkudan kendi kendime bugüne kadar yediğim bokların hepsine tövbeler falan ettim.

Zaten rüzgar git gide durmak yerine, daha bir şiddetlenip hınçla duvarlarımı dövmeye başlayınca, beni bi göt korkusu sardıki sormayın. bunun yanında "ya deprem olursa, ya bişi olursa ölürsem??" gibi şeyler düşününce, içimden "lan acaba abdest alıp 2 rekat namaz kılsam mı?" diye de kendi kendime konuşmaya başlamadım değil. Valla cidden bunları düşündüm. Çünkü kendimi fena yalnız hissetmeye başladım ve zaten yalnız olunca, yakıp yıkan bi allaha sığınıyorum. Gerçi bi tek bunda değil, böyle doğa olaylarının hepsinde, hemen imana gelen tiplerdenim. Hatta doğa olaylarını boşver, mesela uçağa falan da binsem aynı şey olur bana. Taki uçaktan ininceye kadar benden daha iyi müslüman bulamazsınız.

Valla ciddi diyom la, böyle durumlarda bi anda şeriat yanlısı kesilirim, aktifim diye geçinen ibnelerin siklerinin kökünden kesilmesini, pasif ibnelerin götlerine sarmısağa bandırılmış kazık sokulmasını, oruspuların kukularına beton dökülüp ölünceye kadar sikilememelerini salık ederim. Zaten evim en üst kat olunca, bide çevresinde bina mina yokya, ev böyle erekte olmuş at siki gibi sallanıp durunca, beni bol bol göt korkusu sardı. Bu sallantılar yüzünden bi ara "haydi bari rüzgar durmayacak kalkıyım, normal abdesti boş veriyim de, banyoya kapanıp şöyle serpil çakmak'lının tövbe öncesindeki hali gibi başımdan 40 defa su döküp doğru dürüst bi boy abdesti alıyım" diye de düşünmedim değil. Ama sonra rüzgarın şiddeti hafifleyince abdesti mabdesti boşverdim.

Zaten ondan sonra uyku da tutmadı, bende laptopu aldım bi güzel oturttum kucağıma nete daldım. Arada aniden çakan şimşekler yüzünden tırsıp sarılacak birini aramadım değil, ama sonra yalnızlığıma lanet edip, google'dan rambonun resimlerini filan açıp laptopuma sarıldım. Böyle yapınca az az sakinleştim.Sakinleşince aklıma kötü kötü şeyler geldi. Zaten bi ara baktım parmaklarım arama sekmesine "coolgaymovies" filan yazıyor hemen kapattım pencereyi, çıktım girdim twittera filan. Sonra dolandım işte. İşte bi güne de böyle başladım =)

4 yorum:

  1. şuan gülüyorum.. yok yok öyle değil bayaa bir şakıyarak!

    YanıtlaSil
  2. Bence çokcoolofisboy olmuşsun bu yazınla. Normalde olsa manitaları toplarsın derdim. Evet. Öyle salak bir cümle edersim. Ama etmeyeceğim.

    YanıtlaSil
  3. Bence çokcoolofisboy olmuşsun bu yazınla. Normalde olsa manitaları toplarsın derdim. Evet. Öyle salak bir cümle edersim. Ama etmeyeceğim.

    YanıtlaSil

düşüncelerini kendine saklama, benimle de paylaş.