-->

10 Ağustos 2010

piçoğlupiç

Ne zaman aşık olmam, sevmem ben yaaa desem, ertesi gün kalbim sıkışır, birini gördüğü an atmaya başlar ve beni hiç dinlemeden ona alışıverir. İşte böyle bi gün, bi oruspu çocuğunu sevmeye başlamıştım. Köpek gibi yalvarırcasına mesajlar attım. Sonra oralı olur gibi yaptı, ama hiç oralı olmadı. Hatta sikine bile takmadı. Böyle bu tür ibneliklerle alakası yokmuş gibi davrandı. Sonra anladım ki, ben ona böyle davranarak, götünü kaldırıp yüceltirken kendimi çok fazla alçaltmışım.

Neyse işte, nihayetinde oruspuçocuğunun biriydi ve zaten bu yüzden götünü kaldırıp yükseltmemeliydim.
Ama işte dilde söylenen sözleri hayatımıza aktaramayınca böyle olmuyordu.
Piçoğlupiç. Köpek gibi aşık olup yalvarmama rağmen beni hiç dinlemedi. Sadece iyi numara yapıyordu, dinler gibi yapıp kendi bildiğini yapıyordu. Ammına koyduğumun ibnesi. Şerefsiz mahlukat.

Nerden aklıma geldide yazdım bunları dersen, az önce romeo'da gezinirken onu gördüm. Meğer orda profili varmış piçin. Ve bana böyle ayaklarım yok diyerek numaralar yapıyormuş. Oysa ne tutulmuştum varya. Günde 100 defa facebook hesabını açıp resimlerine tek tek bakıyordum. Ve bazen içimden ''ulan adamda ibnelik yok, zorla sulanarak ibneliğe alıştırıcam'' deyip, ona sulanırken pişmanlık duyup, suçluluk psikolojisine giriyordum.

Neyse işte ya, o dönem böyle, ben bunun resimlerine bakınarak, defalarca asılırdım. Doyamazdım bir türlü. Her defasında beni sardığını, öptüğünü düşünerek resimlerine tek tek bakınır ve asılırdım.
O düşüncelerimin hiç biri gerçek olmadı. Yalvarmama rağmen, gerçekleştiremedik. Oysa oruspuçocuğu siyaset yapmak yerine, baştan beri açık açık konuşsaydı ''ulan hımbıl, ulan mal, ulan gerizekalı senden hoşlanmıyorum işte, daha ne diye rahatsız edip duruyorsun'' deseydi, diyebilseydi, belki canım şimdi onu gördüğüm kadar yanmazdı.

Ecdadını siktiğimin piçi. Şimdi profiline yazdığın ''ben dürüst, adam gibi adam arıyorum'' lafını al sok götüne.

3 yorum:

  1. amma salmışsın kendini zamanında pofffffffffffffff

    YanıtlaSil
  2. Piç kurusu falan demişsin de; yazılarında hep arkadan vermem demişsin ama öyle yapmadıysan sadece sakso çekip, öpüşecek birini ne yapsın piç kuruları. Daha fazlasını isterler.

    YanıtlaSil
  3. Sana gelince hetero, başkalarına gelince romeo.

    YanıtlaSil

düşüncelerini kendine saklama, benimle de paylaş.