-->

15 Ağustos 2010

Bol hataları olan insanlara önce taparım, sonra yatarım

Öncelikle nasıl göründüğüm konusunu açıklığa kavuşturalım da, sonra kaldığımız yerden gevezelik edip kafa şişirmeye devam ederiz. Efendim ben; dışardan bakıldığında ''ayy canım pek efendi, pek sessiz, pek sakin bi çocuk, alıp evde beslesem mi acaba?'' diye düşündürten tiplerdenim. Yanisi; böyle sakin görünen, kendi halinde, seslenmesen 40 yıl boyunca yerinde sabit duracak olan, vur kafasına al elinden ekmeğini, ses etmez misali birine benziyorum.

Ama tabi yediğim bokların hesabı alnımda tutulmadığı için kimse anlamıyor. Sakal bırakıyım piç olduğum belli olsun, biraz da olgun göstereyim dedim ama, millet sakalı falanda iyi yakıştırdı. Sadece sakalla kalmadım, geçenlerde 15 teleye pazardan aldığım kotun dizlerini bu yüzden yırttım. Ama işte piç görünmek, kotun yırtıklığına bağlı bir şey değilmiş. Zaten sakalı da yakıştırdılar. Hatta yakıştırmakla kalmadılar birde ''çok tatlı olmuşsun, daha çıtır görünüyorsun'' dediler. Acaba piç olduğumu belli etmek için yüzüme faça falan mı atsam ne yapsam ???
Hım bak bu iyi bi fikir gibi. Bi gün götüm yerse sağ yanağıma faça atar, etrafa da ''bakın ben piçin önde gideniyim'' toplumsal mesajını vererek piç ayakları yaparım. Pöfff ne salak muhabbetlere girdim.

Neyse bunları geçiyim de, asıl konuya geliyim. Şimdi ben, piç gibi görünmüyorum, ama kendi çapımda piçim ya, hah işte ondan olsa gerek, kendimi bildim bileli; böyle eli ayağı düzgün, efendi takılan, efendi giyinen, sakin bir yaşamı olanlara alışamamışımdır. Hadi tamam sakin yaşamın bokun püsürün olur tamam da, bari yaşarken bazı cinlikler piçlikler yap. Mesela sana ''hadi kalk bugün otostop çekerek Ankara'ya gidelim'' dersem kalk yapalım. Gidemesek bile deneyelim. Yada olmadı, başka bir piçliği sen öner onu yapalım. Ama demek istediğim böyle yerinde duran, evinden işine, işinden evine tiplerini oynamayalım. Sevmiyorum o tipleri. Çok itici ve soğuk geliyorlar bana.

Hatta o tipleri, bazen şu çaydanlık takımına benzetiyorum. Evet evet tıklayıp gördüğün çaydanlık takımına benzetiyorum. Soğuk madeni çaydanlık takımı gibiler. Tabii bir tek gay yaşamında değil, heterosexüel yaşamda da hep aynı çiftler var ve bunlar inanılmaz can sıkıcılar. Tamam heterosexüel yaşayanlara karını al otostop çek demiyorum, ama yani yapacak o kadar çok şey varki..

Öff neyse işte şu ibnelerde, piçlerden hoşlanma mevzusuna dönecek olursak. Abi tamam elin ayağının düzgün olmasına dikkat ediyorum, ama yani birde piç ol, zeki ol, çevik ol, ne biliyim biraz cingöz ol, hatta salaklığa ver kendini bazen ve hatta salak olda eğlenelim. Denemekten korkma, hataları bol olan biri ol. Hatasız adamı alıp götümemi sokcam aq Siktir git biraz hata yap ve hatalarınla karşıma gel. Bide, bir şeylerin olmasını bekleme. Kendin kalk bir şeyler çıkar ve ondan zevk almaya bakalım. Ne demek istediğimi anladın mı hafız?

Eğer ne demek istediğimi anladıysan, neden bir esrarkeşle ilişki yaşamak istediğimi, neden bir oruspuçocuğuyla beraber olmak istediğimi anlarsın. Abi ancak onlarla hayatın tadını alabiliyosun, diğer mallarla anca mallaşıp kalıyorsun. Hayatın zindana dönüyor. Zaten bi yerden sonra kendinden bile soğuyosun, yaşamdan nefret ediyorsun. Efendiler, sakin insanlar hayatını mal gibi yaşamakla kalmıyorlar, senide mallaştırıyorlar. Zaten bi yere kadar mallığa göz yumabilirim ama, dediğim gibi, oda bi yere kadar. Ben salak salak yaşamaktan, yeni şeyler denemekten yanayım. Gecenin bi yarısı ''hadi kalk gidip şunu yapalım'' diye yaşamak isterim. Öyle mal gibi uyu babam uyu yaşamak istemiyorum. Öyle mal gibi evden işe, işten eve cafeye, restouranta, bara falan gidip gelerek yaşamayı sevmiyorum.
İşte bu ara öylesinde piç birine tutulmak üzereyim. Umarım süzme piçtir. Umarım konuştuklarımızın hepsini yapmıştır. Bol hatalı insanları seviyorum. Ve bu piçinde bol hataları var. Hatta O'nu hataları olduğu için seviyorum. Hataları bol olanlar kadar hayatı bilen, sana öğretecek olan, onlar kadar derinden bakabilen, onlar kadar seni yeni şeyler yapmak için heveslendirecek başka kimse yok dünyada.

Bu ara bu benim piçe alıştım. O ''ben pisliğin tekiyim, uzak dur benden'' dedikçe, ben daha çok yapışıyorum. Hatta sevmeye başlıyorum. Ha bu arada ona bi isim veriyim böyle olmuyor. Kaç gündür düşünüyorum ama aklıma bi isim gelemdi. Hahh tamam madem çok piç, adı da PİÇ KURUSU olsun. Bundan sonra ondan bahsederlen piç kurusu diyimde, ondan daha rahat bahsedebiliyim.

10 yorum:

  1. hadi kalk bungeejumping yapalım
    hadi kalk gondola arkaarkaya 10kez binelim
    hadi kalk dışarda sabahlıcaz olum güneşin doğuşunu izlicez dediğinde kalkcak biri olmalı yalnız yapılmaz bazı şeyleer

    YanıtlaSil
  2. var ismim benim bikere soyismim bile var, piç kurusu muyum ben :D

    YanıtlaSil
  3. ahahahah olum eğer Piç Kurusu sensen, msn'den yaz bana değilsen, oynama :)

    YanıtlaSil
  4. oynıcam olum sanane :D
    ismim var benim

    YanıtlaSil
  5. Piç Kurusu değilsin, az önce mnsden konuştuk :)) o yorum falan yapmadım diyo.
    Sanırım pek sevmiyor blog mlogla uğraşmayı :))

    YanıtlaSil
  6. Değilim ama bu sene piç kurusu gibi yaşıycam söz, esrarkeşle de çıkıcam bikaç kez daha söz :D

    YanıtlaSil
  7. O değil de eylülde otostopla Yunanistan'a gitmeyi planlıyoruz, Couch Surfing'den tanıştığımız, aslında tanımadığımız insanların evinde beleşe kalıp, kültür mültür alışverişi yapıcaz.

    Bekleriz efennim.

    YanıtlaSil
  8. böylede insan görünüşü masum bir görüntüdeyken de öyle Yırtık bir tip olamıyor ki. Herkes masum tipte görünenleri saf vb. Sanıyor. Senin tipinde öyleymiş bak.

    YanıtlaSil
  9. Sakalla, yırtık kotla piç olmayı deneyen ilk insan olabilirsin. :d

    YanıtlaSil

düşüncelerini kendine saklama, benimle de paylaş.