-->

18 Ağustos 2010

31 çekmek en güzel uyku haplarından biridir. Çek-Yat

Bu aralar, evde kalmış genç kızlar gibi koca arayıp durduğumu farkettim. Peki şimdiye kadar nasıl idare ediyordun piç?? diye soracak olursanız. Valla onenightlarla idare ediyordum, ama bakıyorum böylede olmuyor yahu. Hem gündelik sikişle nereye kadar yaşıycan ki? Bende sırf bundan dolayı, durulmaya karar verdim. Hatta benle bi bok yemek istediği için muhabbet açıp soranlara sevgilim olduğunu ima ediyorum, bakıyorum hayvan anlamıyor, dan diye ''lan hayvan sevgilim var'' diyorum. Oysa ortada bi bok olduğu yok, zaten benden başka bunu bilen de yok.
İşten çıkıp direkt eve gidiyorum. Hatta buna eve gitmek demek doğru olmaz, eve kapanıyorum demek daha doğru. Neyse işte gitmek veya kapanmak, sonunda aynı boku yapıyorum, yani açıyorum bilgisayarı dayıyorum beyne pornoyu ve gece yarılarına kadar izliyorum. Hatta yatağa girdiğimde uyku tutmadığı zaman, çıkarıyorum malafatı bir iki okşadıktan sonra taş gibi oluyo zaten, işte o zaman 31 çekmeye başlıyorum ve boşaldığımda hemen ardından uyuya kalıyorum. Hem kimse bilmez ama bu sırrı sizlede paylaşıyım. En sağlıklı, en güzel (ama temiz değil tabii) uyku ilaçlarından biridir 31 çekmek. Hiç öyle doktora gidip uyku hapları falan filan alıp masraf etmeye gerek yok. Al eline malafatı, çek 31 ini mışıl mışıl uyu gitsin. Kadınlarda kendine strapon falan alsınlar, güle güle kullansınlar. Hem ben, sex objelerinin yataklarımızın ayrılmaz parçaları olmaları taraftarıyım. Neyse işte sırrı size verdim, uykuya tek çözüm, bi an önce boşalmaktır, başka yolu yok.

Yanlız işin şöyle bi şeyyyiiiii daha varki, işte gece böyle 31le uyuyorumya, sabahı kötü oluyor. Sabah uyandığımda, üstüme yapışan külodumdan bile zor kurtuluyorum. Gerçi kurtulamadığımda da çok uğraşmıyorum, külotlu bi şekilde duşun altına girip yıkanıyorum, sonra kilodu da iyice sıkıp kenara atıyorum. Orda kenarda birikmeye başlıyor külotlar.
Zaten duşta kilodu ne kadar yıkarsan yıka, sperm lekeleri hiç gitmez bi yere. Hafta sonları ise artık yıkamam gerek deyip, hepsini toplar çamaşır makinesine atarım. Ahh şu çamaşır makineleri yanlızlığımızın en büyük şahididirler resmen. Bir dili olsa da, ne kadar yanlız olduğumuzu, çaresiz olduğumuzu, zavallı olduğumuzu söyleyiverseler. Neden piç olduğumuzu, neden piç gibi davrandığımızı anlatıverseler.

11 yorum:

  1. alemsin ne diyeyim. yazılarını okurken sürekli gülüyorum :D

    YanıtlaSil
  2. bu ucuzluğunun pahası aslında çok yüksek biliyo musun.

    depresif de her yerde yalnız... sende bişiler yaz adam!

    YanıtlaSil
  3. @x-coach ne dedin sen? http://www.youtube.com/watch?v=g5ZTdPYLAj4 :))

    söylediğin şeyi biraz açar mısın?

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. hehe doğru gerçekten de 31 çektikten sonra uykusu geliyo insanın :D

    YanıtlaSil
  6. 31 uzun sürüyor ya uyku vaktimden çalıyor. benim için iyi bir yöntem değil :D

    YanıtlaSil

düşüncelerini kendine saklama, benimle de paylaş.